Tuesday, November 17, 2009

Testimoni TIA AMELIA - Masalah Jerawat Kronik Dapat Diselesaikan













Salam,

Terjumpa satu blog adik Puteri Balqis ..memang cun daknyer ..dia ada masalah jerawat serius .hasil kesabaran memakai Tia Amelia akhirnya kulit licin youuu...ini testimoni dia ..Balqis akak pinjam yekk pengakuan telus mulus adik nih ...

TESTIMONI BELIAU :-

arini aqies nak share ngan korang pasal satu produk kecantikan..aqies bukan jurujual produk nih..tapi aqies nak share ngan korang pasal keberkesanan produk nih..nak jadikan cerite, dulu kulit aqies agak sensetif dan berminyak, dah banyak produk aqies pakai dari yg harga beratus-ratus ringgit dan berjenama pun still tak ilang JERAWAT kat muke aqies..sampai la aqies da putus atas tuk cube produk..

Pada satu ari kawan aqies sohla aqies try satu sabun yg die ckp elok kalo ade muke2 yg berjerawat macam aqies nih..jadi aqies pun try la..try punye try nampak berkesan..pas da ok baru kawan aqies tu bagi tahu jenama produk ape yg die bg kat aqies..hurmm rupe2nya Sabun Tia Amelia..aqies agak terkejutla jugak..tapi bile da try ok baru aqies beli satu set produk Tia tu..
Tia Amelia nih bukan saje ilangkan jerawat yg besa nih..tapi sekaligus mencerahkan kulit dan paling penting tak mengelupas dan wat kulit muke kite jadik merah2..mcm ade sesetengah produk tu yg aqies penah pakai..so Tia Amelia ni selamat la tuk kulit aqies nih..kalo tak caye


SILA LIHAT GAMBAR SEBELUM DAN SELEPAS aqies pakai Tia Amelia tu..nak kate licin sgt tu xde la tapi mmg ok la sekurang2nye xdela JERAWAT yg agak kronik sebelum nih muke nih pun nampak sihat dan segar..slalula kena tegur ngan kawan2 dan buah ati sendiri, sebab teruk sgt jerawatnyer..yela org tak lawa kan mmgla org tak suke tgk..lagi2 bile muke ni mcm jalan raya tak berturap huhh!!! mmg sungguh memalukan keyakinan diri pun kurang...bile da cantik barula sume nak puji..hehehe..ati pun lega la sikit..so jom bace cite selanjutnya...

Kalo nak tahu kawan baik aqies si cha pun aqies soh pakai sebab die pun menpunyai masalah yg same kulit muke yg berjerawat..tapi hasilnyer skrg kulit muke die pun da ok da kalo tak caye tanye die sendiri...tapi kan kalo nak pakai ni harusla byk bersabar dan tunggu sampai jadi ok..takleh la pakai sekejap-sekejap kena la pakai lame barula nampak kesan yg baik..aqies sendiri pun pakai Tia Amelia nih selama 2 tahun baru ok..di samping tu kenala jage makan dan minumla air putih manyak2 k..kalo ade makanan tambahan ke atau vitamin tuk kulit tu lebih baik sebab dapat juga membantu masalah dalaman badan kite..yerla kate pompuan kena la jage luaran dan dalaman kalo nak kekal cantik..cantik tuk org tersayang tak salah kan??

hehe okla Sape2 nak pakai dan cube produk nih sila ke stokis2 Tia Amelia yg berhampiran anda SELAMAT MENCUBA...

hmmm gitu ...kalau berminat nak order produk TIA AMELIA ni sila refer post Azie utk mengetahui harga dan cara - cara pembayaran. Semua order Azie akan hantar guna Pos Laju -Selamat & Cepat ....call me or sms for detail 019-329 8322... Selamat .....

5 comments:

Eiyra said...

nak tny?? btol ke set tia amelia ni ada yg tiruan... sbb kwn sy ckp swoh hati2 bila beli...tkot terbeli yang tiruan...nanti bila pakai yg tiruan, muka akan jadi lagi teruk....

Anonymous said...

Nk tanya klau i nk pakai sabun & toner aje ok kan?

Anonymous said...

sy nk kongsikn skit pengalaman sy, sblm ni dh 2 thn pakai tia, kulit muka mmg cantik, putih bersih tp disbbkn mudah terpengaruh dgn produk lain yg berlambak2 di pasaran sy tukar produk, mulanya mmg cantik tp lps 3 bln, kulit sy mula ditumbuhi jerawat akhirnya sy kembali pd tia. Bg sy Tia amelia yg terbaik.

Anonymous said...

saya pun baru pakai tia dlm seminggu.. alhmdulillah.., kulit rasa lebih licin dan cerah...x rugi beli..hehehe

Anonymous said...

saya pon baru 3 hari pakai tia, tapi da nmpak perubahan , putih ckit dari dulu,
:)